снимка: Булфото, архивПолицейска акция в Бургас. Има много задържани. Операцията е

...
снимка: Булфото, архивПолицейска акция в Бургас. Има много задържани. Операцията е
Коментари Харесай

Дванадесет души са задържаните при масовата полицейска акция в Бургас

снимка: Булфото, списък

Полицейска акция в Бургас. Има доста арестувани. Операцията е по отношение на разпространенеито на опиати.

Дванадесет души са арестуваните при всеобщата полицейска акция на територията на Бургаска област. Само за една седмица в резултат на извършената интервенция от чиновници на ОДМВР-Бургас и Районните ръководства в региона за владеене и разпространяване на опиати в регионите към образователните заведения са иззети са голям брой разнообразни по тип и грамаж наркотични субстанции - пико, амфети, марихуана и друсан чай, които локалните дилъри оферират на подрастващите. 

Образувани са 9 бързи производства и 6 преписки. От пресцентъра на ОДМВР-Бургас разпространиха най-характерните случаи:

- задържането на 22-годишен мъж от Карнобат, съхранявал в бельото си найлонова торбичка с близо 200 гр. зелена суха тревна маса / марихуана/

- задържането на 22-годишна престъпно проявена бургазлийка, в дамската чанта на която са открити и конфискувани: 48 жълти на цвят таблетки / амфетамин/

- задържането на 31-годишен помориец, в чийто дом, ситуиран на ул. „ Черковна ”, е открита и конфискувана суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло 60 гр.

- задържането на 28-годишен мъж от с. Твърдица, в който е открита суха зелена тревна маса / канабис/ с тегло 5 гр., а в дома му – суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло от 1 кг.

- задържането на 22-годишен престъпно проявен бургазлия, в чийто апартамент, ситуиран на ул. „ Цар Калоян ”, е открита и конфискувана суха зелена листна маса с общо тегло 250 гр. / друсан чай/.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР